2025 YILI AYGIR KATALOĞU AYGIR MÜRACAATLARI

2025 YILI AYGIR KATALOĞU AYGIR MÜRACAATLARI

Geçtiğimiz aşım sezonlarında yayımlamış olduğumuz ve hem aygır sahipleri hem yetiştiricilerimiz tarafından yoğun ilgi gören aygır kataloğunun 2025 aşım sezonu güncel versiyonu için çalışmalarımız başlamıştır.

Aşım sezonu öncesi ilgililerin aygırlarını tanıtım ortamı sağlayan ve aygırlar hakkında detaylı soy bilgisi içeren katalog yetiştiricilerimize sunduğu detaylı bilgiler ile ülkemizdeki geniş aygır stoklarını inceleyerek tercih yapma imkanı tanımaktadır.

Hem aygır sahiplerinin aygırlarını tanıtabilecekleri bir mecra olması açısından hem de yetiştiricilerimizin elinde yetiştiricilerimize ücretsiz olarak dağıtılan erişilebilir kolay bir kaynak olabilmesi açısından derneğimiz geçmiş yıllarda olduğu gibi 2025 aşım sezonu için de 2025 SAFKAN İNGİLİZ ATI YETİŞTİRİCİLERİ VE SAHİPLERİ DERNEĞİ AYGIR KATALOĞU çalışmalarını başlatmıştır.

Aygır kataloğunda aygırlarına yer verilmesini talep eden aygır sahipleri derneğimiz e-posta adresi info@siaysd.org.tr adresi veya sekreteryanın 0549 314 13 13 no’lu telefonu üzerinden iletişime geçebilir, daha detaylı bilgi edinebilirler.

Aygır sahiplerimiz geçtiğimiz yıllarda yayımlanan versiyonlar olan 2023 ve 2024 Aygır Kataloğu’nun aygır sayfalarını web sitemizin Aygır Katalogları kısmından erişebilir.