2024 SONBAHAR İDMANDA ELİT İKİ YAŞLI İNGİLİZ TAY SATIŞI VELİEFENDİ HİPODROMU’NDA GERÇEKLEŞTİ

2024 SONBAHAR İDMANDA ELİT İKİ YAŞLI İNGİLİZ TAY SATIŞI VELİEFENDİ HİPODROMU’NDA GERÇEKLEŞTİ

Hipodrom.com ana sponsorluğunda Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği (TYAYSD) ile Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği (SİAYSD) işbirliğinde gerçekleştirilen 2024 Sonbahar İdmanda Elit 2 Yaşlı Safkan İngiliz Tay Satışı dün Veliefendi hipodromu padok alanında gerçekleşti.

Otuz tayın görücüye çıktığı satışlar TJK TV YouTube ve Hipodrom.com YouTube kanallarından yayınlandı.

İleri atçılık ülkelerinde düzenli olarak gerçekleştirilen benzer müzayedeleri ülkemizde devamlılığı olacak şekilde uluslararası seviye ve takvim yılı içerisinde çeşitlenerek sektör ticaretine destekleyici unsur olması hedeflenmiştir.

TYAYSD ve SİAYSD çalışmaları; Hipodrom.com ve diğer sponsorların katkıları yanı sıra Türkiye Jokey Kulübü’nün de tesis ve uygulama desteği ile gerçekleştirilen satışların neticeleri aşağıda paylaşılmaktadır.

Tüm etkinlik organizasyonu boyunca iş birliği içerisinde olan tüm kurumların profesyonel kadrolarının, katılımcı eküriler ve personellerinin gün içerisinde zaman zaman olumsuzlaşan hava şartlarına rağmen satışların gerçekleşmesi için sarf ettiği emek ve çaba için teşekkür ederiz.

İleriki dönemlerde gerçekleşecek satışların daha da gelişerek sektörümüze katkı sağlayacağı umudu ile katılım sağlayan tüm alıcılara ve tüm paydaşlarımıza da teşekkür eder, tüm taylara ileriki yarış hayatlarında ekürilerinde başarılar dileriz.

 

2024 Sonbahar İdmanda Elit İki Yaşlı İngiliz Tay Satış Sonuçları

 

 

 

 

Derneğimiz Genel Sekreteri İlyas Emir Karadağ